Verkoop

Een huis verkopen is een zeer intensief proces. Zeker nu er meer huizen te koop staan, dan er kopers lijken te zijn. Uw huis heeft concurrentie. En dus moet uw huis opvallen. Consten Vastgoed hanteert een persoonlijk aanpak; een eenvoudig principe om dit te bereiken, namelijk aandacht: Aandacht voor uw huis, aandacht voor de voorbereiding van de verkoop, aandacht voor de presentatie van het huis, aandacht voor de marketingactiviteiten, aandacht voor de kandidaat-kopers, en niet te vergeten: aandacht voor ù!


In de huidige woningmarkt gaat het meer dat ooit om de koper. Als makelaar moet je die bereiken èn vasthouden. Daar moet je met zorg mee bezig zijn. Met aandacht verkopen betekent ook dat wij uw huis optimaal onder de aandacht brengen en houden. Met moderne en traditionele middelen.

Met een gedegen voorbereiding, een marktanalyse, een onderbouwde waardebepaling, een uitstekende woningpresentatie en een uitgekiend publiciteitsplan zal uw woning met de grootste zorgvuldigheid in de markt worden gezet en met een maximaal resultaat kunnen worden verkocht.


Spreekt dit u aan? Bel of mail dan gerust. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om uw wensen en mogelijkheden rustig te bespreken en maakt u kennis met Consten Vastgoed!

Aankoop

Het verschil tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar?
Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis.
Een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis.
 
Op het eerste gezicht lijkt dat volkomen logisch en niets bijzonders. Stel, u wilt een nieuw huis kopen. In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar dat van de verkoper. Dit betekent in simpele taal dat de makelaar belang heeft bij een zo hoog mogelijke prijs voor de woning.
 
Dat is compleet anders met een aankoopmakelaar van Consten Vastgoed. Wij werken met een beloning die deels gebaseerd is op het verschil tussen vraagprijs van de verkoper, en de prijs waarvoor u het huis uiteindelijk koopt. Zo bent u er zeker van dat we voor u het onderste uit de kan halen.

Taxatie

Voor ieder soort taxatie gelden verschillende regels en rapportagemethoden. Voor welk doeleinde het taxatierapport ook gebruikt gaat worden, het belangrijkste is dat het uiteindelijke waardeoordeel goed
onderbouwd is. Een duidelijk en realistisch waardeoordeel gebaseerd op alle relevante factoren die de waarde kunnen beïnvloeden.
 
Gratis waardebepaling: reële richtlijn voor de vraagprijs
Deze waardebepaling heeft geen officiële status, maar geeft heel duidelijk de waarde weer, waarvan wij denken, dat u ermee "de markt" op kunt. Kortom, een reële richtlijn voor de vraagprijs of marktwaarde. De gratis waardebepaling doen wij voor u met alle plezier en tevens professioneel. Voor u een solide getal waarmee u een behoorlijk gefundeerde rekensom kunt maken. Bijvoorbeeld als u uw woning wilt verkopen. Bent u benieuwd? Ga naar "contact" en vraag direct een afspraak aan. U maakt kennis met Consten Vastgoed en de mogelijkheden rondom de verkoop van uw woning.
 
Gevalideerde taxatie: officieel én erkend
Een gevalideerde taxatie is een officiële taxatie, die landelijk wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen zoals banken maar ook door een rechtbank en de Belastingdienst. Wij mogen en kunnen die gevalideerde taxaties uitvoeren, omdat wij lid zijn van VastgoedPro en dus ook een gecertificeerd taxateur in dienst hebben; erkend door NWWI en VastgoedCert. Wordt er binnen uw hypotheekaanvraag ook Nationale Hypotheek Garantie (NHG) aangevraagd, dan is een gevalideerde rapportage vereist. 
 
Aantrekkelijke tarieven
Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden en het exacte tarief nader te bespreken. In diverse gevallen zijn de taxatiekosten aftrekbaar van bij uw belastingaangifte. Bijvoorbeeld indien de taxatie verband houdt met de financiering van uw eigen woning. Wij werken snel en deskundig. Korte lijnen en een open communicatie. 

Hypotheekadvies

Kan ik de woning die ik op het oog heb wel betalen? Welke bank biedt de laagste hypotheekrente tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden? Welke hypotheekvorm past het beste bij onze situatie? Consten Vastgoed is zelf geen hypotheektussenpersoon. Wij kunnen u wel van dienst zijn bij het adviseren omtrent een vakkundig en betrouwbare hypotheekadviseur. Een adviseur die bij jullie past en die geheel vrijblijvend een adviesgesprek met jullie aangaat.

De adviseurs die met ons samenwerken, werken met nagenoeg alle banken en verzekeraars, die op de Nederlandse markt hypotheken aanbieden samen. Denk aan de bekende banken als Rabobank, ABN Amro Bank, ING Bank en SNS Bank, maar ook aan wellicht voor jullie minder bekende namen en toch grote partijen, zoals Obvion, Florius en BLG. Door het zeer grote aanbod kan onze zakelijke relatie als onafhankelijk tussenpersoon opereren. In een persoonlijk gesprek brengt de hypotheekadviseur jullie financiele situatie in kaart om de uiteindelijke keuze hierop af te stemmen.

Een goed hypotheekadvies is wellicht nog belangrijker dan de keuze voor die specifieke woning. Daarnaast willen wij als Consten Vastgoed jullie nog extra voordeel bieden, bijvoorbeeld op het gebied van notariskeuze of het onderbrengen van het hele pakket aan verzekeringen.