logo Consten Vastgoed

VERKOCHT: HEERLEN-WELTEN

Voor de verkoop van ons huis hebben we Bart ingeschakeld. Dat bleek een gouden greep : vanaf het begin tot het einde hebben we een uitstekende, deskundige en sympathieke begeleiding gehad. Duidelijke voorwaarden maakten het voor ons makkelijk de gang van zaken te volgen. Ook toen ons huis verkocht was ( binnen ruim 3 maanden !) bleef Bart ons van advies voorzien bij onze verdere stappen. Zelfs bij het passeren van de akte was hij , tot onze verrassing, aanwezig. Samengevat : een grote aanrader, als je een makelaar zoekt. Kennis en vriendelijkheid in een. Bart, hartstikke bedankt.

VERKOCHT: HEERLEN

Superbegeleiding bij de verkoop van ons huis. Bart heeft tevens de taxatie van ons nieuwe huis gedaan.
Zeer tevreden over de vriendelijke samenwerking en goede afspraken en begeleiding tot de verkoop van ons huis.
Bart, bedankt!

VERKOCHT: HEERLEN-WELTEN

Bob Rohenkohl & Loana Garcia
Wij zijn zeer tevreden geweest over Bart Consten, zowel bij de verkoop alsmede de aankoop van onze woning. We hebben onze woning snel kunnen verkopen, mede dankzij goede adviezen. Bart kwam zijn afspraken altijd na, is prima bereikbaar, schakelt snel en doet graag iets extra's voor zijn klanten. 

Wij zouden bij een volgende verkoop/koop weer zeker voor Consten Vastgoed kiezen!

 

VERKOCHT: VOERENDAAL

Lianne Vaessen-Bonten - Voerendaal
Zowel bij de verkoop van onze woning, als ook de aankoop van onze nieuwe woning een prettige samenwerking en goed advies! Consten vastGOED, dit klopt helemaal!
 

VERKOCHT: LANDGRAAF

Heribert Miltenburg - Landgraaf
Professioneel met een persoolijke twist! Absoluut een aanrader, voor zowel aan- als verkoop en/of Taxatie. Kortom: een makelaar en Taxateur die zijn afspraken nakomt, correct en zakelijk overkomt en niet onbelangrijk, zeker ook betaalbaar is! Consten-Vastgoed, de plek voor alles rondom de koop of verkoop van uw woning!

TAXATIE: MEERSSEN

Daan Knarren - Meerssen
Taxatie laten uitvoeren door Bart. Zeer tevreden over contact, communicatie en dienstverlening.

VERKOCHT: HEERLEN-WELTEN

Bas Robroek, Heerlen - Welten
Consten Vastgoed staat voor een duidelijke en transparante werkwijze. Dit werd voor mij meteen duidelijk door het verkoopplan, dat eerlijk en samen werd opgesteld. Altijd een open communicatie via telefoon, mail en zeker ook aan de keukentafel. Binnen enkele dagen al verschillende kijkers en biedingen. Elke bezichtiging werd netjes aangekondigd en teruggekoppeld. Bij elk bod werd overlegd en advies gegeven. Een juiste inschatting van Bart zorgde voor een snelle verkoop (3 dagen!) voor een goede prijs. Zowel ik als verkopende partij alsook de kopende partij vonden het een prettige samenwerking. Ik ben een tevreden klant!

VERKOCHT: HEERLEN

Ellen Ruiters-Heerlen
Vorig jaar door de verkoop/aankoop van een woning in contact gekomen met Bart Consten. Deze jonge, zelfstandige ondernemer heeft er alles aan gedaan om bovenstaande zaken op een zo prettige manier te laten verlopen. Geen woorden, maar daden! Afspraak is afspraak. Zeer behulpzaam bij het geven van informatie en correct in de afhandeling van alle bijkomende administratieve handelingen. Kortom, Bart kan ik van harte aanbevelen als het gaat om onroerende zaken en zijn dynamische instelling naar de cliënt zal er zeker voor zorgen dat u niet wordt teleurgesteld.

 

VERKOCHT; SCHINNEN

Bas en Nicole van den Bosch, Heerlen – Welten / Schinnen
We wilden graag gunstig verkopen, maar ook verstandig en binnen niet al te lange tijd kunnen kopen. Er werd dan ook gezocht naar een makelaar die zich in deze situatie kon inleven, flexibel was en ook duidelijke afspraken kon maken. Deze makelaar vonden wij in Bart Consten. Bart heeft ons altijd goed te woord gestaan en ons de mogelijkheid gegeven na te denken over beslissingen. Bart zorgde dat ons huis al binnen 3 weken zo goed als verkocht was. Ook met het aankopen van ons huidige huis heeft Bart heel rettig geholpen. Kortom, met zijn energie, inzet en goed advies konden wij geen betere makelaar vinden dan Bart.

VERKOCHT; NUTH

Patrick en Samira van de Broek, Nuth
2015 was voor ons het jaar van aankoop, verkoop en verhuizen; we wilden groter gaan wonen. Zoals zo vaak geldt ook hier in de vastgoedwereld: de keuze is reuze. Na een tip zijn we terecht gekomen bij Bart Consten van Consten Vastgoed en na het eerste gesprek wisten we het gelijk: dit voelt goed, Bart mag het traject voor ons doen! Zijn kennis, kunde en advies gekoppeld aan een open, eerlijke en transparante manier van werken zijn werkelijk top! Zelfs een stapje extra zetten was geen probleem. Kortom: wij bevelen Consten Vastgoed dan ook graag aan bij anderen!!

Onze beoordelingen bij Funda
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge

Consten Vastgoed