Hypotheekadvies

Kan ik de woning die ik op het oog heb wel betalen? Welke bank biedt de laagste hypotheekrente tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden? Welke hypotheekvorm past het beste bij onze situatie? Consten Vastgoed is zelf geen hypotheektussenpersoon. Wij kunnen u wel van dienst zijn bij het adviseren omtrent een vakkundig en betrouwbare hypotheekadviseur. Een adviseur die bij jullie past en die geheel vrijblijvend een adviesgesprek met jullie aangaat.

De adviseurs die met ons samenwerken, werken met nagenoeg alle banken en verzekeraars, die op de Nederlandse markt hypotheken aanbieden samen. Denk aan de bekende banken als Rabobank, ABN Amro Bank, ING Bank en SNS Bank, maar ook aan wellicht voor jullie minder bekende namen en toch grote partijen, zoals Obvion, Florius en BLG. Door het zeer grote aanbod kan onze zakelijke relatie als onafhankelijk tussenpersoon opereren. In een persoonlijk gesprek brengt de hypotheekadviseur jullie financiele situatie in kaart om de uiteindelijke keuze hierop af te stemmen.

Een goed hypotheekadvies is wellicht nog belangrijker dan de keuze voor die specifieke woning. Daarnaast willen wij als Consten Vastgoed jullie nog extra voordeel bieden, bijvoorbeeld op het gebied van notariskeuze of het onderbrengen van het hele pakket aan verzekeringen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring