Taxatie

Voor ieder soort taxatie gelden verschillende regels en rapportagemethoden. Voor welk doeleinde het taxatierapport ook gebruikt gaat worden, het belangrijkste is dat het uiteindelijke waardeoordeel goed
onderbouwd is. Een duidelijk en realistisch waardeoordeel gebaseerd op alle relevante factoren die de waarde kunnen beïnvloeden.
 
Gratis waardebepaling: reële richtlijn voor de vraagprijs
Deze waardebepaling heeft geen officiële status, maar geeft heel duidelijk de waarde weer, waarvan wij denken, dat u ermee "de markt" op kunt. Kortom, een reële richtlijn voor de vraagprijs of marktwaarde. De gratis waardebepaling doen wij voor u met alle plezier en tevens professioneel. Voor u een solide getal waarmee u een behoorlijk gefundeerde rekensom kunt maken. Bijvoorbeeld als u uw woning wilt verkopen. Bent u benieuwd? Ga naar "contact" en vraag direct een afspraak aan. U maakt kennis met Consten Vastgoed en de mogelijkheden rondom de verkoop van uw woning.
 
Gevalideerde taxatie: officieel én erkend
Een gevalideerde taxatie is een officiële taxatie, die landelijk wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen zoals banken maar ook door een rechtbank en de Belastingdienst. Wij mogen en kunnen die gevalideerde taxaties uitvoeren, omdat wij lid zijn van VastgoedPro en dus ook een gecertificeerd taxateur in dienst hebben; erkend door NWWI en VastgoedCert. Wordt er binnen uw hypotheekaanvraag ook Nationale Hypotheek Garantie (NHG) aangevraagd, dan is een gevalideerde rapportage vereist. 
 
Aantrekkelijke tarieven
Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden en het exacte tarief nader te bespreken. In diverse gevallen zijn de taxatiekosten aftrekbaar van bij uw belastingaangifte. Bijvoorbeeld indien de taxatie verband houdt met de financiering van uw eigen woning. Wij werken snel en deskundig. Korte lijnen en een open communicatie. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring