Verkoop

Een huis verkopen is een zeer intensief proces. Zeker nu er meer huizen te koop staan, dan er kopers lijken te zijn. Uw huis heeft concurrentie. En dus moet uw huis opvallen. Consten Vastgoed hanteert een persoonlijk aanpak; een eenvoudig principe om dit te bereiken, namelijk aandacht: Aandacht voor uw huis, aandacht voor de voorbereiding van de verkoop, aandacht voor de presentatie van het huis, aandacht voor de marketingactiviteiten, aandacht voor de kandidaat-kopers, en niet te vergeten: aandacht voor ù!


In de huidige woningmarkt gaat het meer dat ooit om de koper. Als makelaar moet je die bereiken èn vasthouden. Daar moet je met zorg mee bezig zijn. Met aandacht verkopen betekent ook dat wij uw huis optimaal onder de aandacht brengen en houden. Met moderne en traditionele middelen.

Met een gedegen voorbereiding, een marktanalyse, een onderbouwde waardebepaling, een uitstekende woningpresentatie en een uitgekiend publiciteitsplan zal uw woning met de grootste zorgvuldigheid in de markt worden gezet en met een maximaal resultaat kunnen worden verkocht.

Spreekt dit u aan? Bel of mail dan gerust. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om uw wensen en mogelijkheden rustig te bespreken en maakt u kennis met Consten Vastgoed!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring